top of page

Zylicon Creative Nedir?

Merhaba bugünkü yazımızda kuruluş aşamasında olan şirketimizden bahsedeceğim.


"Zylicon" kelimesi genel anlamda tam bir karşılığı yoktur ancak söyleyiş tarzı olarak slikon gibi okunmakta ve slikon vadisine yakın bir anlamı olsun istedik.

Zylicon teknolojiyi kullanacak olan bir şirkettir. Eğitim alanında, sağlık alanında, yaşam ve diğer teknolojinin girebildiği her noktada var olmayı planlayan bir şirkettir.


Zylicon Creative adındanda anlaşılabiliceği gibi yaratıcılığı ön planda sunmak için çabalayacak.


Sorun - Çözüm - Ürün sıralamasıyla hem kendi bünyesindeki çalışanları hemde bu yönde etkin rol oynacak olan site üyelerine yol açacağız.


Örneğin;

Ahmet bir sorun olduğundan yakınmaktadır. Ahmet mum ile aydınlanmaktan hoşnut değil ama çözüm yolu arayışına giremiyor. Ahmet tasarlanacak olan web sitesi üzerinden bu sorunu açıklayıcı olarak yazacak ve konu açacak.

Bunu gören Fatma ise;

Çözüm yolu arayışına girecek var proje sunmak üzere çeşitli araştırmalara girecek. Proje sunulacak ve test sürecinden geçtiğinde işleme alınacak. Fatma ışık kaynağı olarak lambayı bulmuşsa ve testten geçmişse fon arayışına gireceğiz. Fon bulumundan sonra üretimi gerçekleştirerek fiziksel ürünü test edeceğiz ve test neticesinde piyasaya süreceğiz.


Bu sıralamada ürüne Ahmet %10 Fatma %50 ve Zylicon Creative %40 ortak olacak.

6 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page